Radiatorventilatoren

Verspreid warmte sneller door de ruimte met een radiatorventilator. Doordat de thermostaat 1 tot 2 graden lager kan, bespaar je gas en ben je zuiniger bezig! Geschikt voor vrijwel alle typen radiatoren.

Livn
Geschikt voor
Geluidsniveau
Prijs
    van tot

 

Wat doet een radiatorventilator?

Radiatorventilatoren zorgen ervoor dat de warme lucht vanuit jouw radiator sneller door de ruimte wordt verspreid. Oftewel: de ruimte is sneller op de gewenste temperatuur en de thermostaat slaat sneller af. Een win-win! Het systeem werkt het beste zodra de hele radiator voorzien is van ventilatoren. Vandaar dat Livn diverse sets en een uitbreidingsset in het assortiment heeft. 

Met onze radiatorventilator hoef je overigens niet bang te zijn voor herrie. Met een geluidsniveau van 20 dB is onze ventilator fluisterstil.

Gas besparen met een verwarmingsventilator

Door gebruik te maken van een radiatorventilator, bereikt de ruimte sneller de gewenste temperatuur. Hierdoor hoeft de cv-ketel minder hard te werken. Met een lagere watertoevoertemperatuur kan de cv-ketel de ruimte namelijk alsnog goed verwarmen. Zo bespaar je gas: goed voor de portemonnee én het milieu.

De radiatorventilatoren van Livn werken op elektriciteit en hebben een laag stroomverbruik. Dankzij een externe temperatuurgevoelige schakelaar wordt de radiatorfan zelfs automatisch in- en uitgeschakeld. Zeg maar dag tegen onnodig energieverbruik!

Cv ventilator geschikt voor alle radiatoren

Livn radiatorventilatoren zijn geschikt voor vrijwel alle typen radiatoren en convectoren. De cv ventilator plaats je eenvoudig op de gewenste plek op of onder de radiator. Dit doe je met behulp van verstelbare magneten. Wil jij een radiatorventilator kopen? De complete sets van Livn bestaan uit een of meerdere radiatorventilatoren, een thermostaat, adapter, temperatuursensor en handleiding.