Hanghaarden

Op zoek naar een sfeervolle hanghaard? Geniet vanaf jouw favoriete plek in huis van het 3D-vlambeeld van de elektrische hanghaarden. Dankzij het verwarmingselement zit je er heerlijk warm bij.

Livn
Afmetingen
Wifi
Prijs
    van tot
4 producten
Sorteer op:
 

 

Verwarm je huis met een hanghaard

Een Livn hanghaard staat garant voor sfeer en warmte in huis. Geniet van het realistische vlammenspel, terwijl de ruimte geleidelijk opwarmt. Het verwarmingselement zit bij onze hanghaarden aan de onderkant, waardoor je de haard ook veilig onder de televisie op kunt hangen.

Hangende haard: eenvoudige installatie

In tegenstelling tot een inbouwhaard, heb je een hanghaard binnen een mum van tijd zelf geïnstalleerd. Monteer de meegeleverde muurbeugel, klik en schroef de haard vast, plaats de houtblokken en/of kiezelstenen, hang de glasplaat op en je bent klaar! In deze blog lees je stap voor stap hoe je een Livn hanghaard ophangt.

Voordelen van een elektrische hanghaard

Livn hanghaarden werken op stroom – in plaats van gas – en zijn daarom beter voor het milieu én de portemonnee (lees meer). Daarnaast is een elektrische hanghaard veilig voor zowel kinderen als huisdieren. Doordat je geen echt vuur maakt, heb je namelijk geen last van rondspringende vonken.

Hanghaard met diverse extra’s

Kies je voor een Livn hanghaard? Dan kies je voor een haard met diverse mogelijkheden! Zo bepaal je zelf de vlamintensiteit en heb je keus uit verschillende kleuropties voor de onder- of achtergrond. Daarnaast zijn alle wandhaarden uitgerust met een thermostaatfunctie. Dat betekent dat de haard op basis van de gewenste temperatuur en de huidige temperatuur in de ruimte zelf bepaalt hoeveel vermogen hij gebruikt om te verwarmen: 1000 of 2000 W. Zo verbruik je geen onnodige energie!