Infraroodpanelen

Geniet van aangename warmte wanneer jij je voor of naast een infraroodpaneel bevindt. De warmtepanelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en te bedienen via je smartphone.

Livn
Vermogen
Kleur
Afmetingen
Geschikt voor max. oppervlakte
Prijs
    van tot
10 producten
Sorteer op:
 

 

Verwarmen door middel van infraroodpanelen

Infraroodverwarming is een milieuvriendelijke en gezonde vorm van verwarming. Infrarood verwarmingspanelen verwarmen jou en de objecten die in het bereik liggen met langgolvige stralingswarmte. Deze vorm van paneelverwarming is te vergelijken met zonnestralen, maar dan zonder schadelijke uv-straling.

Doordat de lucht op deze manier niet circuleert, voorkomt een infraroodpaneel tocht, condensvorming en droge lucht. Stof, pollen en bacteriën krijgen hierdoor minder de kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën! Benieuwd naar alle voordelen van infraroodverwarming? Lees dan onze blog: wat zijn de voordelen van een warmtepaneel?

Infrarood verwarmingspaneel voor elke ruimte

De IR-panelen met aluminium frame bevestig je eenvoudig aan de wand, bijvoorbeeld in een werkkamer of badkamer. Als bijkomend voordeel zorgt de infraroodstraling ervoor dat de ruimte wordt verwarmd en in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, de muren worden gedroogd. Dat voorkomt schimmelvorming!

Met de los verkrijgbare voetenset creëer je een verplaatsbaar infraroodpaneel. Zo zet je hem eenvoudig onder het bureau in de werkkamer en geniet je van warme benen en voeten of gebruik je hem als extra bijverwarming in de woonkamer. Hang je het verwarmingspaneel liever aan het plafond? Dat kan met behulp van de plafondmontageset.

Infraroodpaneel met thermostaat

De infrarood verwarmingspanelen worden geleverd inclusief wifistopconact, waardoor je ze eenvoudig verbindt met de Livn app op je telefoon. Dankzij de app schakel je het infrarood wandpaneel op geprogrammeerde momenten in en uit, lees je af hoeveel elektriciteit het paneel gebruikt en meer! Wil je het infraroodpaneel liever via een thermostaat bedienen? Bestel dan los de smartplug thermostaat met WiFi-functie. De smartplug beschikt over dezelfde handige functies als de app én ook nog eens over een vergrendel- en vakantiestand.