Inbouwhaarden

Integreer de Livn inbouwhaard naadloos in jouw interieur met een (zelfgemaakte) ombouw. Deze elektrische sfeerhaarden zijn bijna niet te onderscheiden van een inbouwgashaard.

Livn
Afmetingen
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Geluidseffect
Prijs
    van tot
7 producten
Sorteer op:
Inbouwhaard Duvin WiFi Inbouwhaard Duvin WiFi
819,-
Tijdelijk uitverkocht
Ontvang bericht als dit product op voorraad is
Houd mij op de hoogte
 

 

Inbouwhaard kopen? Kies voor elektrisch!

Op zoek naar een inbouwhaard voor bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer? Livn inbouwhaarden werken op elektriciteit en zijn van uitstekende kwaliteit. Ideaal als je wilt besparen op de kosten voor gas (lees meer).

Met een elektrische inbouwhaard geniet je van een sfeervol vlammenspel én aangename warmte. Met slechts één druk op de knop begint de ruimte op te warmen. Onze inbouwhaarden beschikken daarnaast over handige extra's. Hieronder lichten we er graag een paar uit.

Thermostaatfunctie voor energiebesparing
Alle Livn inbouwhaarden beschikken over een thermostaatfunctie. Wijkt de kamertemperatuur minder dan één graad af van de ingestelde temperatuur? Dan verwarmt de haard op 1000 W. Wijkt de temperatuur meer dan één graad af? Dan gebruikt de inbouwhaard 2000 W om de gewenste temperatuur te bereiken. De haard slaat af zodra de ingestelde temperatuur bereikt is.

WiFi functie voor eenvoudige bediening
Jouw elektrische inbouwhaard met verwarming bedienen vanuit je luie stoel? Dat kan naast de afstandsbediening ook met je smartphone. Verbind je smartphone met het WiFi-netwerk, download eenmalig de gratis Livn app, koppel de inbouwhaard en je bent klaar! 

Realistisch 3D LED vlambeeld
Het vlambeeld van onze elektrische inbouwhaarden in bijna niet te onderscheiden van echte vlammen. Met slechts één druk op de knop geniet je dankzij de 3D LED technologie van het realistische vlammenspel. Wist je dat je ook van het sfeervolle vlambeeld kunt genieten zonder de verwarmingsfunctie? Zo heb je het hele jaar door plezier van de haard.

Doorkijkhaard elektrisch

Ben je specifiek op zoek naar een 3 zijdige sfeerhaard? Bekijk dan onze inbouwhaard Duvin! Met deze elektrische inbouwhaard profiteer je van extra goed zicht op het sfeervolle vlammenspel. De haard beschikt namelijk over drie glazen wanden. Meer weten over haard Duvin? Klik dan hier.