Ook lachend de klus klaren?

Word Livnfluencer!

Livn

Iedere Livn klus Made Easy

Houd jij, net als ons, van klusprojecten? Of wil je juist beginnen met klussen? Leuk! Met Livn laten we graag zien dat iedereen kan klussen, zolang je maar de juiste hulp en tips krijgt. Niet voor niets is Made Easy onze lijfspreuk. Onze diverse producten worden geleverd met duidelijke instructies, handleidingen en/of montagevideo’s. Zo wordt het ophangen van een schaduwdoek, monteren van een hordeur of inbouwen van een haard een fluitje van een cent!

Wil jij ons helpen om iedereen ervan te overtuigen dat klussen niet ingewikkeld hoeft te zijn? Lees dan gauw verder!

Word Livnfluencer

Als Livnfluencer ontvang jij een Livn product om op te hangen, te monteren of in te bouwen. Denk aan een schaduwdoek, plisséhor of hanghaard. Maar daar staat natuurlijk wel iets tegenover! Wij willen graag dat jij, dé doelgroep van Livn, onze producten verder gaat promoten en laat zien hoe makkelijk ze zijn in gebruik. Zo zijn we in de winterperiode onder andere samenwerkingen aangegaan met @larissa.interior@thuisbijmij en @tamarliving.

Interesse? Neem contact op!

Wil jij graag samen met ons mensen inspireren om ook aan de slag te gaan met onze producten? Word dan onderdeel van onze Livnfluencer community. Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

We vinden het leuk als je ons in de tussentijd op de hoogte houdt van jouw doe-het-zelfprojecten via de hashtag #durfteklussen.

 

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.