Inzethaarden

Plaats onze elektrische inzethaarden met realistisch vlambeeld in de wand of in een schouwombouw: jij beslist! Met een Livn schouwombouw creëer je de sfeer van een echte open haard.

Livn
Afmetingen
Wifi
Prijs
    van tot
3 producten
Sorteer op:
 

 

Wat is een inzethaard?

De inzethaarden van Livn zijn bij uitstek geschikt om te combineren met een vrijstaande schouwombouw. Een inzethaard wordt in het algemeen ook vaak gebruikt om in een bestaande open haard te plaatsen. Waar ga jij de inzethaard voor gebruiken?

Elektrische inzethaard met verwarming

Zoek je een inzethaard waar je weinig tot geen onderhoud aan hebt? Kies dan voor een elektrische inzethaard van Livn. Zo hoef je nooit brandhout aan te vullen en heb je geen last van rondspringende vonken. Huisdier- en kidsproof, beter voor het milieu én de portemonnee. Met een elektrische inzethaard als (bij)verwarming bespaar je namelijk aanzienlijk op je stookkosten (lees meer). Daarnaast bieden onze inzethaarden een aantal belangrijke extra’s:

Thermostaatfunctie voor energiebesparing
Alle Livn inzethaarden beschikken over een thermostaatfunctie. Dat betekent dat de haard 2000 W gebruikt om de kamer te verwarmen, zodra deze meer dan één graad afwijkt van de ingestelde temperatuur. Wijkt de temperatuur in de ruimte minder dan één graad af van de gewenste temperatuur? Dan verwarmt de inzethaard op 1000 W. Zodra de ingestelde temperatuur bereikt is, slaat de haard af.

Realistisch 3D LED vlambeeld
Met slechts één druk op de knop geniet je dankzij de 3D LED technologie van een realistisch vlammenspel. Dit vlambeeld is bijna niet te onderscheiden van echte vlammen. Wil je het hele jaar door kunnen genieten van het sfeervolle vlambeeld? Geen probleem! Je schakelt de verwarmingsfunctie eenvoudig uit met de afstandsbediening. Wist je dat de elektrische inzethaarden Arosa en Fey zelfs met je smartphone te bedienen zijn?

Elektrische haard met schouw

Wil je jouw inzethaard combineren met een schouw? Ook dat is mogelijk. Er bestaat een passende schouwombouw voor ieder interieur. Vaak heerst het idee dat een sfeerhaard met schouw klassiek is. Niets is echter minder waar! Livn biedt ook schouwen die in een strak en modern interieur passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een elektrische haard met schouw in marmerlook? Onze schouwen worden geleverd als een eenvoudig bouwpakket: je hebt geen kluservaring nodig. Vervolgens til je de sfeerhaard erin en is het een kwestie van plug & play! Bekijk hier onze schouwombouwen.