Schaduwdoeken

Creëer met een schaduwdoek tijdens de hete zomerdagen een verkoelende schaduwplek. De doeken houden tot wel 95% van de Uv-stralen tegen. Verkrijgbaar in diverse soorten en maten.

Livn
Kleur
Vorm
Afmetingen
Materiaal
Prijs
    van tot
37 producten
Sorteer op:

 

Creëer een schaduwplek in jouw buitenruimte

Van driehoekig tot vierkant en van winddoorlatend tot waterdicht. Livn heeft voor iedere situatie een geschikt schaduwdoek. Onze schaduwdoeken zijn opgedeeld in drie collecties: Iseo, Como en Livigno.

Iseo schaduwdoeken
De Iseo-lijn bestaat uit onze laagst geprijsde schaduwdoeken. Ze zijn gemaakt van HDPE en hebben een open geweven structuur. Dit zorgt ervoor dat het zonnedoek winddoorlatend is en voor verkoeling zorgt op een warme zomerdag. Naast wind, laat het schaduwdoek ook water door.

Como schaduwdoeken
Op zoek naar een waterafstotend schaduwdoek? Kies dan voor een Como zonnezeil met een stofdikte van 160 g/m2. Como schaduwdoeken zijn gemaakt van polyester met een ademende Teflon coating aan de buitenzijde en PU coating aan de binnenzijde. Het zonnedoek, met een waterkolom tot 400 mm, beschermt jou tegen een lichte regenbui.

Livigno schaduwdoeken
De Livigno-lijn bestaat uit waterdichte schaduwdoeken met een waterkolom tot 500 mm. Net als de Como serie, is het zonwerende doek gemaakt van hoogwaardig polyester met een speciale coating. Dit beschermt het doek tegen vuil, zon en veroudering. Livigno schaduwdoeken zijn met een stofdikte van 270 g/m2 de zwaarste in ons assortiment.