We zijn vernieuwd

Livin'flame en Livin'outdoor wordt Livn

Livn

Livin’flame en Livin’outdoor wordt Livn

Met trots kunnen we vertellen dat vanaf 1 maart de merken Livin’flame en Livin’outdoor verdergaan als één overkoepelend merk: Livn. Wat dit concreet betekent? Dezelfde kwaliteit producten, maar dan in een ander jasje! Ook hebben we het assortiment uitgebreid.

What’s new?

Uitgebreid assortiment

Onder de nieuwe merknaam Livn vind je meer dan alleen ons vertrouwde en uitgebreide verwarming en zon- en zichtwering assortiment. Zo hebben we de categorieën klimaatbeheersing en horren toegevoegd. Neem gerust een kijkje en bekijk ons nieuwe productassortiment.

Inspiratie & tips

Wil je graag meer informatie of heb je keuzestress? Hulp nodig bij het juist gebruiken van onze producten? Op onze inspiratie & tips pagina helpen we je graag met deze en meer vragen. Filter eenvoudig op de categorie waar jij naar op zoek bent en vind het antwoord.

Natuurlijk verandert niet alles. Ook onder de nieuwe merknaam Livn garanderen wij de service die je van ons gewend bent. Kortom: gratis verzending vanaf €50, gratis retourneren én levering tot over de drempel.

Made Easy

Met Livn willen we jou helpen, door je te voorzien van gemak. Niet voor niets is Made Easy onze lijfspreuk. We maken de klus voor jou gemakkelijk door je te helpen met duidelijke instructies, handleidingen en/of montagevideo’s. We willen jou laten ervaren dat zelfs jij het kan, degene die net zo onhandig is als wij. Onze producten zijn simpel, zonder teveel opsmuk en gemakkelijk in gebruik. Lees meer over Livn.

Wil je op de hoogte blijven van ons assortiment, acties en handige klustips? Volg ons dan op Instagram en Facebook @LivnMadeEasy.