Inbouwhaarden

Integreer de Livn inbouwhaard naadloos in jouw interieur met een (zelfgemaakte) ombouw. Deze elektrische sfeerhaarden zijn bijna niet te onderscheiden van een inbouwgashaard.

Livn
Afmetingen
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Geluidseffect
Prijs
    van tot
7 producten
Sorteer op:
 

 

Inbouwhaarden met handige extra’s

Op zoek naar een inbouwhaard voor bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer? Livn inbouwhaarden zijn van uitstekende kwaliteit en bieden handige functies. Hieronder lichten we er graag een paar uit.

Thermostaatfunctie voor energiebesparing
Alle Livn inbouwhaarden beschikken over een thermostaatfunctie. Wijkt de kamertemperatuur minder dan één graad af van de ingestelde temperatuur? Dan verwarmt de haard op 1000 W. Wijkt de temperatuur meer dan één graad af? Dan gebruikt de inbouwhaard 2000 W om de gewenste temperatuur te bereiken. De haard slaat af zodra de ingestelde temperatuur bereikt is.

WiFi functie voor eenvoudige bediening
Jouw inbouwhaard bedienen vanuit je luie stoel? Dat kan naast de afstandsbediening ook met je smartphone. Verbind je smartphone met het WiFi-netwerk, download eenmalig de gratis Livn app, koppel de inbouwhaard en je bent klaar! 

Realistisch 3D LED vlambeeld
Het vlambeeld van onze inbouwhaarden in bijna niet te onderscheiden van echte vlammen. Met slechts een druk op de knop geniet je dankzij de 3D LED technologie van het realistische vlammenspel. Wist je dat je ook van het sfeervolle vlambeeld kunt genieten zonder de verwarmingsfunctie? Zo heb je het hele jaar door plezier van de haard.