Infraroodspiegels

Geniet van aangename warmte wanneer je voor de multifunctionele Livn infrarood spiegel staat. Deze spiegel beslaat niet tijdens het douchen en is uitgerust met dimbare LED verlichting.

Livn
Vermogen
Afmetingen
Geschikt voor max. oppervlakte
Prijs
    van tot

 

3-in-1 infrarood spiegel

Wist je dat de infrarood spiegel van Livn ook verlichting en verwarming biedt? Met slechts één druk op de knop zet je de infraroodverwarming aan. Vervolgens is het binnen enkele minuten genieten geblazen! De dimbare LED-verlichting rondom de spiegel maakt het geheel af en geeft sfeer. De spiegel met verlichting en verwarming is verkrijgbaar in twee maten: 120x60cm en 80x60cm.

Hoe werkt een infrarood spiegel?

De werking van een infrarood spiegel is te vergelijken met warme zonnestralen, zonder uv-straling. Waar een radiator de lucht in huis verwarmt, verwarmt een infrarood spiegel met stralingswarmte jou én de objecten om zich heen. Kortom: je hoeft niet eerst de lucht (en daarmee de gehele ruimte) te verwarmen, voordat je kunt genieten van aangename warmte. Stap je van de verwarmde spiegel weg? Dan voel je direct minder warmte en kan de verwarming uit. Infrarood is dan ook een efficiënte vorm van verwarming.

Voordelen spiegel met verwarming

Ken jij de diverse voordelen van infrarood spiegels al? Zo bespaar je onder andere op je stookkosten, voorkom je vochtproblemen, creëer je een verbeterd immuunsysteem en meer. Ook biedt een infrarood spiegel of warmtepaneel veel voordelen voor mensen met allergieën. Doordat de lucht bij de inzet van IR verwarming niet opgewarmd wordt, circuleert het ook niet. Stof, pollen en bacteriën gaan daardoor niet rondwarrelen in de ruimte. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van infraroodverwarming.

Badkamerspiegel met verwarming

Stoor jij je aan de condensvorming op de badkamerspiegel na het douchen? Dan biedt een infrarood spiegel met verwarming de uitkomst. Dankzij het verwarmingselement beslaat deze spiegel niet. Ook gaat het andere vormen van vocht en schimmelvorming tegen. Houd jij van wat extra warmte in de badkamer, maar vind je het zonde om de gehele ruimte warm te moeten stoken? Dan ga je een Livn infrarood spiegel heerlijk vinden!