Inspiratie

Welke soorten elektrische sfeerhaarden zijn er?

Binnen de elektrische sfeerhaarden vind je drie verschillende soorten haarden in het assortiment van Livn. Dit zijn de elektrische hanghaard, de elektrische inzethaard en de elektrische inbouwhaard. Deze drie haarden verschillen van elkaar door de manier waarop ze worden geplaatst in jouw woonomgeving. In deze blog bespreken we de verschillende elektrische haarden en kom je erachter welke het beste past in jouw interieur!

De elektrische hanghaard

De elektrische hanghaard wordt, zoals de naam al doet vermoeden, opgehangen aan een muur. Houd tijdens de bevestiging van het frame van de haard aan de muur rekening met mogelijke leidingen of elektra die door de muur lopen. Verder is het belangrijk dat de wand waaraan jij de elektrische hanghaard wilt ophangen, beschikt over een stopcontact. Hier kan vervolgens de hanghaard op aangesloten worden.

 

 

De elektrische inzethaard

De elektrische inzethaard wordt in tegenstelling tot de elektrische hangaard niet opgehangen, maar in een schouwombouw geplaatst. Mogelijk beschik je al over een schouwombouw, maar wanneer je deze nog wilt aanschaffen, zorg er dan voor dat deze past bij jouw woningomgeving qua design en grootte. In het assortiment van Livn vind je de schouwombouwen namelijk in verschillende afmetingen, kleuren en vormen. Vervolgens kies je een elektrische inzethaard die past bij jouw schouwombouw.

De elektrische inbouwhaard

De elektrische inbouwhaard kan gemakkelijk mooi en strak worden ingebouwd in een eigen project. Zo kun je voor de inbouwhaard zelf een ombouw maken van bijvoorbeeld houten balken en MDF platen. Houd er tijdens het plaatsen van de ombouw rekening mee dat er een stopcontact in de buurt is zodat de inbouwhaard kan worden aangesloten.

Welke elektrische sfeerhaard past bij mijn woning?

Bedenk tijdens jouw keuze voor een elektrische sfeerhaard welke het beste past bij de inrichting van jouw interieur. Ga je voor het ophangen van een haard of kies je toch liever voor een inzethaard in een schouwombouw of eigen project? Bekijk hier het assortiment sfeerhaarden van Livn.

Shop elektrische haarden bij Livn

Hanghaard Dublin Hanghaard Dublin
€ 549,-
€ 479,00
Inbouwhaard Noville WiFi Inbouwhaard Noville WiFi
€ 849,-
€ 799,00
Inzethaard Lugano Inzethaard Lugano
€ 269,00
Schouwombouw Locarno wit Schouwombouw Locarno wit
€ 269,00

Misschien ook interessant